Wordpress Hosting

Binnen no-time online; uw eigen weblog of website met Wordpress

Wordpress is een eenvoudig CMS en door zowel beginners als door gevorderden te gebruiken. IPS installeert Wordpress voor u zodat u snel aan de slag kunt. Na de oplevering kunt u direct van start en uw nieuwe website of weblog gaan vullen.


Hulp gemakkelijk bereikbaar

Je kunt met ons chatten, bellen en/of e-mailen. Welke manier je ook kiest je krijgt een techneut aan de lijn. Deze helpt je om je vraag en/of probleem op te lossen voordat je de verbinding weer verbreekt.

Veilig, snel en betrouwbaar

Wij hosten je Wordpress website op state-of-the-art apparatuur in een geavanceerd en duurzaam datacentrum. Tevens maken we elke dag een backup van je website naar een tweede (geografisch gescheiden) datacentrum om de gegevens op je website te waarborgen.

ยป Bestel Wordpress hosting pakket "Webhosting Linux Pro 5.000 MB"

Veel inbegrepen

Natuurlijk kun je bij elk pakket een onbeperkt aantal FTP gebruikers aanmaken en kun je zoveel databases aanmaken als je nodig hebt. Sub-domeinnamen, terugkerende taken (cronjobs) en natuurlijk DNS beheer zijn allemaal inbegrepen.

Alle limieten

Een pakket kent een aantal limieten, het schijfruimte limiet kun je eenvoudig uitbreiden als je ruimte tekort komt. Het CPU gebruik, Fysiek geheugen, Entry processen, IO of de Files zijn ruim voldoende voor gemiddeld gebruik.

Veiligheid voorop

IPS is ISO 27001 gecertificeerd (informatiebeveiliging). Wij monitoren ons netwerk 24x7 en weren actief misbruikers van onze diensten. Dagelijks wordt elk pakket op malware gescand en alle verbindingen naar ons toe zijn mogelijk met een SSL versleutelde (beveiligde) verbinding.


Beheer je website zelf en transparante administratie

Mijn IPS controlepaneel

De meest voorkomende handelingen zoals het aanmaken van een e-mail adres en het instellen van een afwezigheidsbericht kun je met Mijn IPS zelf uitvoeren.

Uiteraard biedt het klantenportaal "Mijn IPS" ook een transparant overzicht van uw abonnementen en facturen. Het stopzetten of upgraden van een abonnement is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Bekijk een korte introductie over Mijn IPS