Opties

Extra opties en mogelijkheden

Bij het opzetten van een webwinkel en als u vertrouwelijke gegevens verstuurd is een SSL certificaat een must. Voor meer controle over uw domein en subdomeinen gebruikt u eigen IP adres.

Dedicated IIS Application Pool

Voor maximale performance en betrouwbaarheid maakt u gebruik van een Dedidcated IIS Application Pool. Eenvoudig te debuggen zonder gevolgen voor uw andere websites. Bovendien instelbaar per pakket. Vanaf een extra pakket is een dedicated application pool kosteloos inbegrepen, voor overige pakketten kost deze €5,50 per maand.


SQL Server Web database

Standaard heeft u met onze .NET Hosting pakketten beschikking tot SQL Server 2008R2 Express editie. Vanaf €7,50 per maand bieden wij u SQL Server 2008R2 Web editie databases aan welke uw databases veel meer ademruimte geeft.


SSL certificaat

Een SSL certificaat biedt beveiliging voor uw websites middels het versleutelen van gegevensoverdracht tussen uw websites en uw bezoekers. Uiteraard is het versleutelen van data van belang voor financiële transacties of andere situaties waarin u gevoelige gegevens van bezoekers vraagt. Zonder een SSL certificaat en het kleine slot in de browser van de bezoeker zullen de meeste internetgebruikers niet hun gevoelige gegevens invoeren.

Meer informatie


Dedicated IP adres

Voor het gebruiken van een SSL certificaat en voor maximale flexibiliteit is het mogelijk een eigen IP adres aan te vragen waarop alleen uw website(s) wordt gehost. Dit kan wenselijk zijn voor het beter positioneren van uw website bij zoekmachines. Een dedicated IP kost €5,50 per maand en is te gebruiken op 1 of meerdere websites.