E-mail instellingen

Hieronder treft u onze e-mail instellingen aan

Weet u niet meer wat uw e-mail instellingen zijn of heeft u hulp nodig bij het instellen van uw e-mail client?
Op deze pagina treft u de standaard e-mail instellingen aan en tevens treft u handleidingen aan om uw e-mail client in te stellen.

POP3 of IMAP

Bij POP3 worden emails van de server opgehaald en bewaard u het origineel zelf op de computer. Afhankelijk van de instellingen in uw email-client blijft er een kopie van het bericht op onze server achter. Wij hebben hier dan ook geen backups van beschikbaar.

Wanneer u kiest voor IMAP blijven de originele berichten bij ons op de server achter, hierdoor kunt u de email op verschillende apparaten bekijken. Een nadeel hiervan is dat uw mailbox vol raakt, hierdoor zult u af en toe op moeten schonen of een groter pakket nodig hebben.

Standaard inkomende e-mail instellingen
Indien u uw gebruikersnaam en/of wachtwoord niet meer weet kunt u deze opnieuw instellen via https://mijn.ips.nl.
Inkomende mailserver (IMAP): imap.mail-server.io
Inkomende mailserver (POP3): pop.mail-server.io
SSL: Aan
Poorten: 993 voor IMAPs
995 voor POP3s
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Uw e-mail adres
Uw wachtwoord
Standaard uitgaande e-mail instellingen
Indien u uw gebruikersnaam en/of wachtwoord niet meer weet kunt u deze opnieuw instellen via https://mijn.ips.nl.
Uitgaande mailserver: smtp.mail-server.io
SSL: Aan
Poort: 465 voor SMTPs
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Uw e-mail adres
Uw wachtwoord
Webmail instellingen
Indien u uw gebruikersnaam en/of wachtwoord niet meer weet kunt u deze opnieuw instellen via https://mijn.ips.nl.
Webmail adres: https://webmail.ips.nl
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Uw e-mail adres
Uw wachtwoord