Waarom IPS?

Ruim 10 jaar expertise

IPS is ontstaan uit een onderneming die al sinds 2000 hosted diensten en producten levert. IPS is dus gestoeld op ruim 10 jaar expertise en ervaring. Daar heeft u als klant profijt van. Sinds 2010 opereert IPS als een zelfstandige onderneming welke ambitie, integriteit, openheid en eerlijkheid hoog in het vaandel heeft staan.

Proactieve service

Wij staan voor de beste zakelijke en consumenten webhosting en ademen proactieve service & support. Geen wachttijden, snelle reactie op e-mail en een antwoord waar je wat mee kunt. Onderstaand kunt u de keuze maken hoe u het liefst met ons communiceert.


Altijd bereikbaar

Onze professionals staan 24/7 voor u klaar om u te helpen met uw dringende vragen en tijdens kantoortijden zijn we altijd telefonisch bereikbaar.


Verhuisbegeleiding

U besluit uw vast nest te verlaten voor een nieuwe stek. Het verhuizen van een domein, website, e-mail adressen, applicaties, bestanden, statistieken is niet altijd even eenvoudig om zelf uit te voeren. Wij begeleiden uw verhuis proces of nemen deze helemaal uit handen.

Meer over verhuisbegeleiding


Kosteloze abonnementsovername

Als u door IPS met verhuisbegeleiding uw domein en webhosting laat verhuizen overlappen wij gratis de periode tot het einde van uw huidige abonnement.


Direct beschikbaar zonder papierwerk

Alle producten en diensten zijn zonder uitzondering zonder papierwerk aan te vragen. Onze voorwaarden bieden u het gemak dat alles online geregeld kan worden. Daarnaast is de door uw gevraagde dienst altijd direct beschikbaar.


Partner Programma

IPS levert direct aan de klant en zonder tussenpartij. Met het Partner Programma heeft de klant direct contact met IPS en de Partner zonder ouderwetse resellers.

Meer over IPS Partner Program


Gebruiksvriendelijk product beheer systeem

Na het aanvragen van uw eerste product of dienst bij IPS kunt u gebruik maken van Mijn IPS, ons gebruiksvriendelijke beheer systeem voor alle door u aan te passen instellingen.

Meer over Mijn IPS


Transparantie administratie

Geen gedoe meer met cryptische stapels facturen. Bij IPS krijgt u gebundelde facturen met glasheldere omschrijvingen en abonnementsperiode. Alle facturen en abonnementen kunt u vervolgens ook terugvinden in Mijn IPS en waar nodig eenvoudig een abonnement wijzigen.

Meer over Mijn IPS


Groene en gegarandeerde webhosting

In ons Cloud Hosting platform wordt alle fysieke hardware samengevoegd tot één virtueel geheel middels infrastructuur virtualisatie en consolidatie. Dit zorgt voor een snellere, slimmere, duurzamere, betere oplossing waar al onze klanten profijt van hebben.

Meer over Cloud Hosting