Partner Program

Einde van de hosting zorgen

Heeft u ervaring met vervelende domeinnaam verhuizingen? Krijgt u regelmatig vragen over de hosting facturatie en administratie? Wordt u op vervelende momenten gestoord omdat de hosting van uw waardevolle klanten weer steken laat vallen? Moet u voor de zoveelste keer uw klanten vertellen dat spam normaal geworden is en dat u er niets aan kunt doen?

Reselling? Doe niet zo ouderwets!

Wel de lusten, niet de lasten. Dat is waar het IPS Partner Program voor staat. IPS geeft u en uw klanten het vertrouwen terug in hosting, door vriendelijk en doelgericht uw hosting te verzorgen zoals die moet zijn. Betrouwbaar flexibel en stabiel.

Spamvrije e-mail, transparante facturatie, CO2-compensatie, volledige controle en de beste SLA zijn vanzelfsprekend binnen het IPS Partner Program. Terwijl u de touwtjes in de handen houdt, zorgt IPS ervoor dat ze niet in de knoop raken.

Klaar voor zorgeloze hosting? Mail de partner afdeling

Velen gingen u voor

Hieronder vindt u een aantal van onze relaties die hebben aangegeven als referentie geplaatst te willen worden. Wij werken met deze relaties samen en nemen hun web-zorgen van hen over. Wilt u ook in onderstaande lijst komen? Neem dan contact met ons op.