Storage Cluster

Hoogwaardige storage met Equallogic

In het storage cluster wordt uitsluitend met de hoogwaardige hardware van Equallogic gewerkt. Het onderscheidende vermogen en de garanties maken Equallogic tot een solide strategische partner van IPS.

Betrouwbaarheid

Equallogic

Equallogic hardware wordt al jaren geroemd om haar betrouwbaarheid en oog voor innovatie. IPS zet Equallogic hardware volledig redundant in om alle data te allen tijde te beschermen tegen het mogelijk uitvallen van stroom, controllers of harde schijven.


Snelheid

Ons storage cluster beschikt over vier gigabit connectiviteit en maakt gebruik van de laatste stabiele, snelle, harde schijven. Middels innovatieve cache-technieken wordt high-end performance gegarandeerd.


Veiligheid

De interne communicatie tussen servers en het storage cluster is gescheiden van het externe verkeer zodat deze niet onderschept kan worden. Daarnaast wordt alle data regelmatig op een extern storage cluster gedupliceerd, om onze complete omgeving eventueel op een andere locatie te kunnen herstellen.


Redundant netwerk

De verbindingen van de fysieke servers en het storage cluster zijn in viervoud uitgevoerd naar minstens twee netwerk omgevingen. Hierdoor is de laatste down time gevoelige schakel in onze cloud redundant uitgevoerd.

Meer

Server virtualisatie

Het Cloud Hosting platform bestaat uit vele fysieke servers waarop een virtuele schil is gecreëerd. Op de virtuele schil worden virtuele servers geïnstalleerd die niet meer afhankelijk zijn van één fysieke server.

Meer