Ambachtelijke support

Hedendaagse technologie met ambachtelijke ondersteuning

Als klant van IPS geniet u van alle huidige technologie├źn maar dan met gespecialiseerde en ambachtelijke ondersteuning. Wij bieden dan ook een 100% tevredenheids garantie op onze ondersteuning.

Reactiesnelheid

Wij zorgen ervoor dat alle mail binnen een uur na aankomst (tijdens kantooruren) wordt beantwoord. Wanneer u belt streven wij ernaar om u nog voor u op heeft gehangen te hebben geholpen.

Duidelijke garanties

Al onze diensten zijn tenminste 99,9% online. Is er iets aan de hand? Dan zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar bereikbaar.

Volledig transparant

Waar er gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Alleen wij geven onze fouten ook nog toe. Al doen we er natuurlijk alles aan om te zorgen dat dit niet nodig is door zo min mogelijk fouten te maken.

Persoonlijk

Al onze klanten hebben een eigen accountmanager. Hoe groot of klein uw bedrijf dan ook is. Deze accountmanager doet er alles aan om u tevreden te stellen en daarna ook te houden.

Expertise

Al onze mensen zijn goed opgeleid en hebben diverse certificeringen en kwalificaties. U krijgt dan ook altijd de juiste persoon aan de telefoon die u het beste met uw vraag kan helpen.

Geen standaard reacties

Wij lezen alle mail zorgvuldig door en sturen u hier een passend antwoord op. We gebruiken dan ook geen standaard scripts om uw vraag te beantwoorden maar denken met u mee.