Hosted Spamfilter

Het beste filter met garantie

Onze geavanceerde, redundant uitgevoerde, anti-spam -en virusfilter oplossing blokkeert minstens 98% van alle spam berichten. Het door ons gebruikte filter cluster is van Nederlandse makelij en wordt continu verbeterd.

Aantal Prijs per maand
1 domein € 2,50 Contact
10 domeinen € 15,00 Contact
100 domeinen € 100,00 Contact

Bespaar veel meer tijd en resources

U kunt het zich niet meer veroorloven waardevolle tijd te verliezen door dagelijks spam berichten handmatig te verwijderen. Ook wilt u het risico niet lopen dat een virus, verspreid via email, uw netwerk onveilig maakt. Uitbesteding van uw spam probleem aan IPS bespaart u aanzienlijk veel tijd, resources en voorziet u van de hoogste filtergemiddelden op de markt.


Eenvoudige bescherming en beheer

Ons filter is een server-side, in the cloud, filter dat al uw email adressen/gebruikers van uw domein tegelijk filtert. U heeft geen enkele installatie of verandering van de bestaande e-mail oplossing van uw domein nodig. Eventuele aanpassingen en het terugzetten quarantaine berichten kunnen eenvoudig met Mijn IPS worden uitgevoerd.

Hoe werkt het spamfilter


Ook voor uw kantoor e-mail server

Onze filters zijn, naast gebruik voor IPS webhosting, ook prima in te zetten als filter voor uw kantoor server. Hierop gelden dezelfde garanties en bent u eindelijk van het spam af.

Gecombineerde spam scores

Om er zeker van te zijn dat geen goede e-mail wordt geblokkeerd, wordt er gebruik gemaakt van geavanceerde, scoring algoritmes die de verschillende spam-test scores combineren van de uitgevoerde analyses. Op deze wijze wordt er gezorgd dat alleen spam geblokkeerd wordt en dat goede e-mail gewoon in uw inbox terecht komt.

Geavanceerde greylisting

Het filter cluster maakt gebruik van gesynchroniseerde greylisting die tijdelijke onbetrouwbare verbindingen vertraagd en tegelijkertijd betrouwbare verbindingen direct accepteert. Dit systeem draait op alle filtering servers gelijktijdig en deelt informatie over inkomende verbindingen real- time zodat de aflevertijd van inkomende berichten optimaal blijft.