Cloud Backup

Terug naar het verleden

Het zal iedereen gebeurd zijn of nog eens gebeuren; na het weggooien of bewerken van een bestand of database kom je erachter dat het fout is gegaan. Niets is dan fijner dan kunnen vertrouwen op backups én die zelf kunnen herstellen.

Kunnen vertrouwen op backups

Uw data is uw belangrijkste bezit. Door middel van backups stelt u uw data veilig en heeft u er geen omkijken meer naar. Het maken van goede backups kan een tijdrovend proces zijn. Wij bieden een complete oplossing waarop u kunt vertrouwen.

Maken, bewaren & archiveren

Uw data is voor ons net zo belangrijk als voor u. Mede daarom stellen we in overleg een retentie-schema samen. Veelgebruikt is bijvoorbeeld 4x per dag, 7 dagen in de week. Tevens archiveren we dan 4 weken en 3 maanden.

Geen concessies in snelheid

Het maken van backups is een intensief proces, dit kan veel invloed op de performance van uw server hebben. Onze Cloud Backup oplossing doet een incrementele backup; we backuppen alleen gewijzigde delen van uw server. Backups duren hierdoor minuten in plaats van uren.

Database backups

Er bevind zich veel data in databases; MySQL of MSSQL maakt voor onze backups geen verschil. Het backuppen hiervan kan lang duren; onze agent gebruikt de MySQL binairy log om backups te maken, hierdoor kunnen ook hier incrementele backups van gemaakt worden.

Gemakkelijk restoren

Een fout is snel gemaakt, gelukkig kan het restoren naar een oudere backup gemakkelijk via een webinterface. U kunt klikken op een database, een map of bestand en deze met enkele muisklikken restoren naar dezelfde of een alternatieve locatie.

Managed backups

Heeft u een managed server; dan heeft u automatisch managed backups. Wij beheren de software voor u en wij kunnen op verzoek uw backup terugzetten. Ook het retentie-schema en de integriteit van de backups wordt door ons gemonitord.